Teràpies Energètiques

Arriba a la plena consciència

Equilibra Cos i Ment

Quan tot es troba en el seu equilibri, la nostra vida flueix i ens sentim afortunats en tots els aspectes de la nostra vida

Pèndol Hebreu

Neteja, Sanació i Reequilibri

El pèndol Hebreu treballa sobre el cos electromagnètic (Aura) i els vòrtexs energètics, reequilibrant amb harmonia tot el teu ésser.

És una eina meravellosa per a la sanació física, emocional, mental i espiritual de qualsevol índole ja que permet diagnosticar i aplicar el tractament adequat en el moment.

Detecta i neteja miasmes (morbositats energètiques) i larves magnètiques desgravant la informació que va donar origen a la malaltia, elevant la vibració de la zona afectada i equilibrant així el camp electromagnètic.

És l’únic pèndol que detecta els desequilibris produïts per energies denses i externes, siguin màgies o mal d’ull.

Flors de Bach

La saviesa de la natura

Les Flors de Bach són essències florals naturals per tractar diverses situacions emocionals, com ara pors, solitud, desesperació, estrès, depressió i obsessions.

Van ser descobertes d’Edward Bach entre els anys 1926 i 1934. La seva teoria era que tota malaltia física prové d’un origen emocional, per tant, quan un conflicte emocional subsisteix durant un llarg període de temps, la malaltia comença a aparèixer al cos físic. En restaurar lequilibri emocional amb les flors corresponents ajudem a resoldre l’origen que causa el símptoma.

Bioenergètica

Sanant a través dels teus cossos subtils

L’ésser humà a més de la seva anatomia física, disposa de la seva anotomia energètica formada pels centres energètics i els cossos subtils que emmagatzemen i gestionen informació.

La sanació bioenergètica treballa amb les informacions dels conflictes que han provocat una alteració del disseny energètic original, facilitant a la persona un retorn cap al disseny original, sigui quin sigui el nivell afectat.

Aquesta tècnica treballa des del subtil per tornar aquest estat d’equilibri i de benestar a la persona, no hi ha contacte físic durant el tractament, la persona roman estirada, vestida i en una posició còmoda que permeti desbloquejar allò que sigui necessari i sobre la base del que és que l’usuari estigui a acceptar per al seu canvi i evolució, la finalitat és ajudar que la persona torni a trobar el seu propi equilibri.

 

 

 

 

Calibratge Energètic

Actualitza el teu disseny energètic basant-se en les noves energies.

El Calibratge Energètic és una tècnica canalitzada que ens permet sintonitzar la freqüència del nostre disseny energètic amb la del planeta i amb la del nostre sistema solar, augmentant la taxa vibratòria i permetent pujar freqüència a quarta dimensió i preparar el disseny energètic per ascendir a la cinquena .

Es fa en tres sessions diferents. La persona es tomba a la llitera i sense cap mena de contacte físic es comença el calibratge del seu disseny, s’activen sistemes i aplicacions energètiques que romanien inactives en tercera dimensió i que són necessàries en quarta i cinquena.

A nivell vibratori el benefici és immens ja que el fet que tot el teu disseny s’actualitzi sobre la base de les noves energies, permet que puguis acceptar aquest moment de canvi des d’un prisma de fluïdesa i no de resistència de dolor i patiment.

 

 

 

 

Tarot Evolutiu

Amb la clarividència es poden entendre fets del nostre passat i del present, així com orientar-nos cap al futur a la nostra persona o bé cap a altres persones.

No podem canviar la teva vida, encara que podem ajudar a comprendre el teu passat per poder solucionar el teu present i que aquest flueixi correctament cap al futur reforçant esdeveniments positius i modificant els negatius. Apreciant l’aura, els txakres i les vivències passades, i amb ajuda del tarot i del pèndol, entre altres eines podem ajudar a solucionar conflictes, malestars, bloquejos, fer neteges espirituals i de l’aura, així com solucionar patrons passats o qualsevol dubte que es present en el moment de la consulta.

Amb la clarividència es poden entendre fets del nostre passat i del present, així com orientar-nos cap al futur a la nostra persona o bé cap a altres persones.

No podem canviar la teva vida, encara que podem ajudar a comprendre el teu passat per poder solucionar el teu present i que aquest flueixi correctament cap al futur reforçant esdeveniments positius i modificant els negatius. Apreciant l’aura, els txakres i les vivències passades, i amb ajuda del tarot i del pèndol, entre altres eines podem ajudar a solucionar conflictes, malestars, bloquejos, fer neteges espirituals i de l’aura, així com solucionar patrons passats o qualsevol dubte que es present en el moment de la consulta.

 

 

 

 

 

 

 

Lectura d’espelmes

L’espelma representa el foc, unitat de fortalesa i energia, poder, creativitat… i la seva llum ens allibera, ens obre el cor i brinda pau a les nostres ànimes.

A més, les espelmes poden tenir altres propòsits, com ara potenciar la direcció de l’energia específica, desbloquejar patrons, protecció en moments de conflicte, fer neteges de càrregues negatives…

La lectura d’espelmes, o velomància, consisteix a encendre una espelma amb un propòsit concret i permetre que la cera caigui. En solidificar-se, dóna lloc a una figura que després serà interpretada. Quan encenem una espelma estem connectant cel i terra, alhora, donant llum a una altra persona ia nosaltres mateixos. És un mètode per enviar un missatge on sempre trobem resposta.

Olis Sagrats d’Egipte

Aromateràpia egípcia “Els set olis sagrats”

La qualitat especial dels olis sagrats d’Egipte és que combinen directament els quatre nivells dels sentits entre si. El físic, emocional, mental i espiritual. Just per aquest motiu, causen efecte ràpidament, la clau és que ens proporcionen el que necessitem en cada nivell.

Quan es fan servir alhora, cadascun sobre el seu centre energètic, produeixen un efecte molt agradable. Una manera de gaudir i relaxar-se. Un sentiment d’estar fora de perill i de seguretat. Però alhora obren i equilibren cadascun dels vòrtexs. Quan experimentis amb els olis sobre tu els permetis ajudar-te, la teva vida canviarà. Permetràs que una altra energia natural t’ajudi i no només la teva entesa. Perquè la raó té límits. El cos físic, emocional i mental té fronteres. Però el cos espiritual és l’únic que en creix.

Tècnica Metamòrfica

El poder d’una carícia

La tècnica Metamòrfica és una eina molt útil per solucionar traumes inconscients tant recents com antics, des de la concepció fins al moment actual.

Acariciant peus, mans i cap amb molta suavitat, despertem la consciència de la persona.

Les zones específiques que s’acaronen estimulen punts reflexos de la columna vertebral, les glàndules i els òrgans, l’energia que circula a la zona vertebral conserva els records del període prenatal.

Relaxació profunda, creativitat, desbloqueig i compressió són els resultats del massatge metamòrfic.mòrfic.

Demana cita

Estarem encantats d’ajudar amb el teu proces ovolutiu en el teu procés evolutiu.
Pots trucar al 931 42 66 86 o enviar un correo a monmistic@monmistic.com